fbpx

izrada softvera

Za Vašu kompaniju

Usluge

Za svakoga baš ono što mu je potrebno

Koliko puta ste se našli u situaciji da iznova ažurirate istu tabelu, pretražujete gomilu ugovora bilo u papiru ili na računaru, pokušavate da se setite šta ste zadali svakom zaposlenom i pitate se da li su podjednako i dovoljno opterećeni, i gde je tabela nenaplaćenih potraživanja i ona u kojoj su rokovi plaćanja računa?

Koliko puta ste se zapitali da li se sve ovo može olakšati, a već napravljeni softveri sa zvučnim imenima SAP, ERP, CRM, ... su delovali previše komplikovano i svakako preskupo za ono što je vama potrebno?

Svi se trudimo da radimo po najboljim principima, ali svaka firma se razlikuje i ima posebne potrebe.

Mi vam nudimo izradu baš onog softvera koji je vama potreban, po ceni koja će vama odgovarati jer vreme nije izgubljeno u kodiranju delova koji nećete koristiti. Bilo da su vaše potrebe izrada jednostavnog makroa u Excelu ili implementacija sveobuhvatnog SAP softvera, naš tim je sposoban i spreman da zajedno sa vama prenese sve vaše potrebe u alate koji će najbolje optimizovati vaše poslovne procese, olakšati posao zaposlenih, menadžera i vlasnika.

Možemo da vam obezbedimo ne samo softver, već i opremu na kojoj će raditi, tehničku podršku i konsalting usluge.

Unapred se radujemo saradnji sa vama!

Web aplikacija je trenutno najjednostavniji način da se razvijate i napredujete u novonastalom digitalnom svetu. Web aplikacije će automatizovati mnoge vaše poslovne procese, olakšati posao kako menadžerima tako i zaposlenima.

Mi radimo po Agile principima, koji pored odličnog korisničkog iskustva podrazumevaju i jednostavnost, brzinu izrade i pouzdanost.

Prednost Web aplikacija je što im možete pristupiti sa bilo kog mesta i bilo kog uređaja. Jedno što je bitno je da imate pristup Internetu.

Pored izrade softvera, a u zavisnosti od vaših potreba, možemo da vam obezbedimo i implemetiramo hostovanje aplikacije, održavanje softvera i konsalting u različitim cenovnim opsezima.

Najbolji i najjeftiniji način da implementirate potreban softver u svojoj firmi je „skrojiti po meri“

Posebnu pažnju posvećujemo radu sa osetljivim podacima. U dogovoru sa vama, a u zavisnosti od vaših potreba,  možemo da izradimo aplikaciju sa odgovarajućim nivoom zaštite podataka uključujući sve principe IT sigurnosti.

U ovom segmentu imamo velika iskustva i spremni smo da ih sa vama podelimo i primenimo u izradi softvera ili konsultativno.

Obrada, analiza i prezentacija velike količine podataka se sve češće javlja kao potreba. Retki su development timovi koji imaju iskustva u radu sa Big data. Mi smo imali prliku da se oprobamo i usavršimo u ovoj oblasiti i raspoloženi smo da svoja iskustva primenimo u izradi aplikacija za vašu firmu.

Povezivanje softvera i aplikacija

API (Application Programming Inerface) je postao nezaobilazni deo svake aplikacije bilo da povezujete elemente iste aplikacijie, aplikacije između sebe ili API treće strane  (praćenje statistike, online kupovina, ...). Svakodnevno se objavljuju nove aplikacije koje često nude opcije povezivanja preko API-ja.

Održavanje softvera je podjednako važno kao i izbor i izrada pravog softverskog rešenja. Vaš softver treba da prati ritam vašeg poslovanja. Vaš softver zahteva redovnu negu da bi bio u „dobroj formi“.

Naš tim će se za to postarati.

Na tržištu možete naći mnogo različitih softverskih rešenja koja odgovaraju vašim potrebama. Analiza, integracija i prilagođenje je ono što je potrebno da biste gotovo softversko rešenje uspešno primenili u vašoj firmi. Svaka kompanije je posebna na svoj način. Zbog toga je dobro prilagođavanje softvera potrebama korisnika imperativ.

Vebdizajn

Možemo vam pomoći da kreirate

IDENTITET 

vaše kompanije

Usluge

Prvi kontakt novog kupca ili korisnika sa kompanijom je upravo sa vebsajtom firme, njenim logom ili nekim drugim vidom vizuelne reprezentacije. U moru konkurencije, sada je bitnije nego ikada da vizuelni identitet vaše kompanije bude upečatljiv, jedinstven i da bude baš to što vas razlikuje od drugih. Slušamo vaše instrukcije, a onda u saglasnosti sa vama, činimo da vizuelni identitet vaše fime bude nezaboravan!

Logo jedne firme mora ispuniti toliko kriterijuma; mora biti reprezentativna slika same suštine kompanije, odgovarajućih boja, linija, ilustracija, u isto vreme jednostavan, upadljiv i elegantan. Među svim pravilima, često se izgubi i sama suština. Mi nećemo dozvoliti da se to desi! Dizajnirajte sa nama vaš logo, a mi ćemo ga učiniti potpunim.

U moderno vreme tehnologije i inovacija, vebsajt predstavlja ličnu kartu kompanije na internetu. Baš zato, sajt firme mora biti rezultat pažljivog razmišljanja i analize, neverovatne maštovitosti i jedinstvenog ukusa. Sve ovo čini dizajn sajta unosnim i napornim poslom. Ono što je vama potrebno je ideja, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Prelaz sa tradicionalne na elektronsku kupovinu više je nego evidentan. Ne dozvolite da vas u razvoju uspori nedostatak ovog kanala prodaje. Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja i da vaš zahtev i ideju pretvorimo u stvarnost!