fbpx

Ko smo mi?

Onaj deo softvera koji vam nedostaje!

Razvoj softvera

Korišćenjem najsavremenijih tehnologija, najbolje svetske prakse i stručnog kadra spremni smo da Vam u dogovorenom roku isporučimo softver visokih performansi i željenih funkcionalnosti. Bilo da su Vaše potrebe izrada jednostavnog makroa u Excelu ili implementacija sveobuhvatnog SAP softvera, naš tim je sposoban i spreman da zajedno sa Vama prenese sve Vaše potrebe u alate koji će najbolje optimizovati Vaše poslovne procese, olakšati posao zaposlenih, menadžera i vlasnika.

Izrada Web aplikacija / Izrada sajta

Za razliku od tradicionalnih softvera koji se preuzimaju i instaliraju na računar, web aplikacijama se pristupa unutar pretraživača, putem Interneta. Prednosti koje ćete imati Vašom web aplikacijom je bolje korisničko iskustvo i više prostora za razvoj poslovanja. Ukoliko ste zainteresovani za ovakvo rešenje, naš stručni tim će u optimalnom vremenskom periodu za Vas razviti platformu koja je jednostavna za upotrebu, optimizovana za pretraživače i sposobna da ima složenu bazu podataka ukoliko je to potrebno.

SEO optimizacija

Sama izrada sajta nije dovoljna ukoliko do njega korisnici ne mogu da dođu. Za taj deo posla zadužena je SEO optimizacija pomoću koje će pretraživači uspeti da ponude Vaše usluge onima koji ih budu tražili. Ukoliko želite da se Vaš sajt pozicionira visoko na pretraživačima, Developico je tu da obavi detaljnu analizu i uz dogovor sa Vama kreira SEO strategiju koja će vaše prisustvo na Internetu učiniti vidljivijim i posećenijim. Klijenti bi lakše mogli da Vas pronađu što bi se sigurno odrazilo i na Vaš poslovni uspeh.

Kontakt

Usluge

Developico_logo
Upoznajemo se

Slušamo vaše ideje,
upoznajemo se sa vašim
zahtevima

Dizajniramo

Predlažemo dizajn,
dogovaramo funkcionalnost i izgled

Pristupamo izradi

Ovo je naš proces u kom ono što ste vi zamislili pretvaramo u virtuelnu stvarnost

Poslednja provera

Vaše odobrenje je ono što je neophodno da se proizvod plasira.

Idemo online!

U ovoj fazi vaš proizvod je pušten u život.
Čestitamo!

Zašto DEVELOPICO?

Želite kvalitetan softver, sajt ili SEO optimizaciju?

Prednosti koje nudimo:
Pored pristupačne cene i optimalnog vremenskog perioda izrade nudimo i razne druge prednosti.

– visoka funkcionalnost
– moderan i responzivan web dizajn
– visoko mesto na Google pretrazi
– optimizacija i brzo učitavanje
– konsultacije u toku i nakon izrade
– tehnička podrška za klijente
– obuka za održavanje 

Tim mladih i kreativnih ljudi je tu da vaše misli i želje na najbolji način pretvori u  virtuelnu stvarnost kako biste u kratkom vremenskom periodu dobili baš ono što želite, bilo da je to sofisticirani softver koji će vam olakšati poslovanje ili veb-sajt kojim ćete se ponositi.

Ukoliko želite da krenete u ostvarenje svog cilja, javite nam se i sa velikim zadovoljstvom bićemo vaš saputnik.

Vaš Developico.