fbpx

FAQ

Kako se određuje cena za izradu veb-sajta?

Cena izrade veb-sajta određuje se na osnovu kompleksnosti, u zavisnosti od toga da li je namenjen samo za predstavljanje informacija (statički sajt) ili je potrebno uključiti i neke funkcije kao što su registracija i logovanje korisnika ili slično (dinamički sajt), kao i koliko strana treba da sadrži.

Kako se određuje cena za izradu web prodavnice?

Cena za izradu web prodavnice zavisi od broja artikala koji se unose, broja strana, kao i da li se plaćanje vrši pouzećem ili online. U slučaju da se plaćanje vrši online, neophodno je da postoji admin panel (preko koga možete sami dodavati ili menjati proizvode) i registracija i logovanje kupaca

Da li je moguće uraditi i redizajn već postojećeg sajta?

Naravno, moguće je uraditi redizajn već postojećeg sajta.

Koji su koraci izrade softvera?
  • Na samom početku, slušamo Vaše ideje i upoznajemo se sa Vašim zahtevima
  • Kreiramo projektni zadatak i dokumentaciju
  • Predlažemo dizajn, dogovaramo funkcionalnost i izgled
  • Pristupamo izradi
  • Na kraju vršimo proveru i testiranje
  • Idemo online!
Da li je moguće uraditi SEO optimizaciju već postojećeg sajta?

Moguće je uraditi SEO optimizaciju već postojećeg sajta, međutim, ovom prilikom ne može se garantovati da će sam izgled sajta ostati u potpunosti isti, jer su često neophodne sitne promene kako bi se poboljšao rang na pretraživačima

Koja je cena izrade logoa firme?

Cena za izradu logoa zavisi od vremena koje je potrebno dizajneru kako bi napravio Vaš logo, kao i da li dizajner obavlja celokupan dizajn ili imate neku početnu zamisao.

Da li SEO garantuje prvu poziciju na pretraživačima?

SEO zavisi od više različitih kriterijuma, kao što su ključne reči, njihova gustina i težina, brzina sajta kao i interni i eksterni linkovi, konkurencija koja koristi iste ili slične ključne reči i još mnogo drugih parametara po kojima pretraživač ocenjuje da je sadržaj relevantan za temu koja se pretražuje i kvalitetan i zanimljiv za korisnika. Iz tog razloga, ne postoji garancija da će SEO dovesti neki sajt na prvu poziciju, međutim svakako može značajno doprineti tom cilju.

Šta čini dobro izrađen sajt?

Dobro izrađen sajt mora na pravi način predstaviti suštinu preduzeća. Veoma je važno da sajt bude kvalitetno i jasno dizajniran, vrlo intuitivan za korišćenje, optimizovan za korišćenje na različitim uređajima, bez dugmića i linkova koji ne vode nigde. Čak i ako je sajt sam po sebi jako kvalitetan, to ništa ne znači ukoliko se on ne može lako pronaći na pretraživaču. Kako bi se ovo postiglo, ključan je adekvatno odrađen SEO.

Koliko vremena je potrebno za izradu web aplikacije?

Vreme izrade web aplikacije može se značajno razlikovati u zavisnosti od toga šta tačno želite. Zajedno sa Vama kreiramo projektni zadatak i u zavisnosti od njegove kompleksnosti formiramo vremenski okvir.

Da li postoji ograničenje za broj proizvoda u web prodavnici?

Ne postoji ograničenje, međutim broj artikala koji postoji u web prodavnici, utiče na cenu izrade same prodavnice.

Šta je Big Data?

Big Data je pojam koji se u savremeno doba sve više pojavljuje zbog sve češćeg generisanja ogromne količine podataka koje tradicionalna softverska rešenja nisu u mogućnosti da obrade u prihvatljivom vremenskom periodu.

Da li nudimo usluge konsultacije?

Imamo korisna iskustva u različitim oblastima, kao što je izrada softvera, izrada web prodavnice i veb-sajta, kao i Big Data analitika i kreiranje aplikacija za obradu osetljivih podataka. Sva svoja iskustva rado delimo sa Vama i na sve načine se trudimo da Vam pomognemo u rešavanju bilo kog problema.

Šta je potrebno za izradu veb-sajta?

Ono što je neophodno jeste pre svega registracija domena. S obzirom na veliki broj sajtova koji postoje, može se desiti da je domen koji Vi želite zauzet, pa zato sa ovim pitanjem nema čekanja. Osim domena, neophodan je kvalitetno dizajniran sadržaj – ovaj deo posla rado ćemo uraditi za Vas, uz Vaše sugestije po pitanju teksta, slika, kao i boja. Na osnovu potrebnog sadržaja, možemo Vam preporučiti adekvatnu opciju za hosting koji ispunjava sve tehničke zahteve.

Scroll to Top