fbpx

O nama

Ko smo mi?

Developico je mlada softverska firma sa fokusom na razvoju softvera za ICT industriju. Naš tim se sa posebnom veštinom bavi kompleksnom oblašću Big Data analitike, koja beleži izrazit porast primene zbog mogućnosti da se detektuju trendovi, rizici, mogućnosti i šabloni u gotovo svim industrijskim granama. Uz pomoć Machine Learning algoritama i veštačke inteligencije bavimo se poboljšavanjem upravljanja podacima i paternima kako bismo na najbolji način predvideli akcije i minimizirali rizik. 

Softver razvijamo na osnovu vaših potreba i zahteva, kako bismo vaše poslovne procese optimizovali u cilju sveobuhvatnog poboljšavanja poslovanja. 

Volimo izazove i spremni smo na njih!

Naša misija

Prepoznajući stalnu tendeciju rasta tražnje za kvalitetnim softverskim rešenjima po želji korisnika, naša je misija da razvijemo softver koji će vaše poslovanje podići na sasvim novi nivo i otkloniti neefikasne aktivnosti, kako bi fokus uvek bio na samom napretku i razvoju u svim sferama poslovanja.

Naš mlad tim uz vođstvo iskusnih kolega vredno radi na pronalaženju i projektovanju najboljeg rešenja za vas i pretvara ga u proizvod koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

Bez obzira na veličinu i industrijsku granu vaše kompanije, našim znanjem i iskustvom u radu u velikom broju različitih industrija, garantujemo izradu rešenja koje ispunjava sva vaša očekivanja i na koje ćete biti ponosni.

Naši proizvodi

NEW

InSight Software

Inovativno rešenje visokih performansi sa ciljem da osnaži kompanije u kreiranju sigurnijeg, stabilnijeg i efikasnijeg radnog okruženja uz pomoć Big Data analitike, Machine Learning-a i AI.
Naš softver predstavlja alat za analizu Internet saobraćaja zasnovan na uzorkovanim podacima o saobraćaju (Sampled Flow odnosno SFlow data). Softver je namenjen obradi velike količine podataka kako bi se došlo do odgovarajućih zaključaka i dobio pregled funkcionisanja mreže. Što se više podataka obradi, dobijaju se precizniji rezultati analize. Uz pomoć našeg alata, kompanije će moći da poboljšaju usluge za svoje korisnike i obezbede im više sigurnosti i privatnosti na Internetu. Na osnovu analize toka podataka, naš softver omogućava više podataka, više sigurnosti i više privatnosti. Softver se sastoji iz tri modula koja su dostupna odvojeno ili u kombinaciji:
·        Internet Security tool ·        Business Analysis tool ·        Service Continuity/Network Monitoring tool ampled

web sajt

Developico (aplikacija za internu organizaciju firme)

Aplikacija je namenjena unutrašnjoj organizaciji kompaniije i na jednom mestu objedinjuje projektni, finansijski i deo za dokumentaciju. Developico aplikacija omogućava Vašoj kompaniji internu kontrolu nad organizacijom na najefikasniji način. Projektni deo nudi potpuni uvid u sve aktivne ili završene projekte. Finansije nude uvid u finansijsko stanje Vaše organizacije. Arhivski deo Vam omogućava da svu dokumentaciju imate na jednom mestu u željeno organizovanim datotekama. Takođe, imaćete olakšan način pretrage iste te dokumentacije na osnovu željenih filtera.

Prezentacija

Naši projekti

Analiza saobraćaja
LG software
DDoS log
Renta servera
Retke bolesti
sajt SOX
ugovori
Administracija TV
Vizuelni identitet
perke.net
SOX reklamni
ERP B2C online
Redizajn sajta
Trello to GDrive

Naš tim

Tatjana Marković Perović
CEO & Founder

Developico_logo

Ognjen Perović
Back End Developer & Founder

Lena Perovic Developico webdesigner

Lena Perović
Designer & Founder

Vladimir Milanovic Developico frontend developer

Vladimir Milanović
Front End Developer

Uroš dostanić
Full Stack Developer

Milan Tucaković
Full Stack Developer

Magdalena Mihailović
PR & Marketing Assistant

Vanja Nikolić
PR & Marketing Assistant

Zoran Perovic Developico CEO

Zoran Perović
Business Development Manager

Scroll to Top