fbpx

O nama

Developico je softverska kompanija sa sedištem u Beogradu, fokusirana na praćenje i implementaciju trendova u oblasti  software i web developmenta. Naš mlad i krativan tim će na najbolji način vaše ideje pretočiti u softversko rešenje koje će ispuniti sva vaša očekivanja.
Bez obzira da li ste velika ili manja kompanija, ili možda osoba kojoj je potrebno softversko rešenje ili veb-sajt, spremni smo da našim znanjem i kreativnošću garantujemo pouzdanu i kvalitetnu uslugu.


Volimo izazove i spremni smo na njih.

naša misija

Prepoznajući sve veće potrebe za kvalitetnim softverskim rešenjima, naša je misija da se pobrinemo da Vaš softver bude savremen i besprekoran.

Na vama je da zamislite
Naš tim će se pobrinuti za ostalo!

naš tim

Zoran Perovic Developico CEO

zoran perović
ceo

Developico_logo

ognjen perović
back end developer & founder

Lena Perovic Developico webdesigner

lena perović
web designer & founder

Vladimir Milanovic Developico frontend developer

vladimir milanović
front end developer

Nikola Milivojevic Developico fullstack developer

Nikola milivojević
full stack developer

Strahinja Lalic Developico fullstack developer

Strahinja lalić
full stack developer

Magdalena Mihailović
PR & Marketing Assistant

Vanja Nikolić
PR & Marketing Assistant

tatjana marković-perović
business development consultant

naši projekti

Baza ugovora

Omogućava korisniku koji ima pravo, odnosno prođe autentifikaciju putem username-a i password-a pristup svim zavedenim ugovorima, pretragu po različitim kriterijumima. Takođe je omogućen pregled, čuvanje i štampanje istih.

Portal za administriranje korisnika za uslugu prenosa TV signala

Aplikacija omogućava pružaocu usluge (Provider TV kanala) i korisniku da online izvrše sve aktivnosti usklađivanja prava na pristup kao što su:
1. Podnošenje zahteva za pristup kanalu
2. Odobravanje zahteva za pristup kanalu
3. Formiranje spiska svih kanala sa karakteristikama
4. Ukidanje mogućnosti prijema kanala korisniku

DDoS log -aplikacija za praćenje DDoS napada

Po zahtevu korisnika koji svojim korisnicima obezbeđuje zaštitu od DDoS napada, kreirana je aplikacija, koja preko API interfejsa prikuplja sve zapise o potecnijalnim napadima i smešta ih u lokalnu bazu.
Svaki od korisnika, nakon uspešne autentifikacije, ima mogućnost da vidi zapise za svoje IP adrese, zatraži dodatni opis ili odštampa. Izuzetan značaj se pridaje sigurnosti podataka

Aplikacija za internu organizaciju preduzeća

Aplikacija je namenjena unutrašnjoj organizaciji kompaniije i na jednom mestu objedinjuje projektni, finansijski i deo za dokumentaciju. Developico aplikacija omogućava Vašoj kompaniji internu kontrolu nad organizacijom na najefikasniji način. Projektni deo nudi potpuni uvid u sve aktivne ili završene projekte. Finansije nude uvid u finansijsko stanje Vaše organizacije. Arhivski deo Vam omogućava da svu dokumentaciju imate na jednom mestu u željeno organizovanim datotekama. Takođe, imaćete olakšan način pretrage iste te dokumentacije na osnovu željenih filtera.

Vizuelni identitet naše kompanije